Jumaat, Mei 30

To New World

Post ni akan bercampur aduk bahasa. sebab takde mood nak skema. lgpun da lame tak blogging. ntah tetiba masa semakin sempit..T_T

ESok ak akan berada di dunia baru. which is dunia kampus. jeng3..

Perasaan?

ntah r weh.. ak xde perasaan r. nak kata excited mybe 5% kot. tp takder r teruja glerr..azam pun xde r melangit. arus alpha jek.. hmm...something wrong ke ha? ntah r. mungkin ade baik n bagusnye. sebab mengikut pengalaman, bila ak berkobar2 biasa benda tu tak menjadi sgt. n biasanye bila arus tenang kat benda tu bleh menjadi dgn jayanya. contoh mcm temuduga darul quran tu. ak takder r berkobar nak sangat2 masuk. my feeling is plain. tp at last, bleh dpt lak darul quran tu.

same case kot. tp ak rs, ak feel satu benda, kalau dapat ak nak masuk DEBATE. n make sure, once i'll participate i wont let it go. Tak pe tak dapat JPA..siap r nanti. ak akan make sure, ak masuk world debate. lagi best. bleh jalan2 bnyk negara. so, lagi besh. bleh travel round the world. tu kalau ak terer r. so, kire ade r azam y ciput dr hati kecik, nak memantapkan diri so tht i can participate smp world debate. peluang lagi besar kalau ak dpt uia. but somehow, in case kalau tak dapat, takpe..mungkin takdir ak kat usim je kot. yg baiknye dpt jaga hati. usim pun usim r. kalau menetap kat usim, ak akan bg usim naik ranking. yeaa...aja2...tu lg mencabar ye dakk?

well i love challenge!

2 ulasan:

p u l a s a r i berkata...

salam

wah2...dia nak msuk ke...ok all the best d sana...nnt jumpa la dengan seorang kwan ana...nama nya balqia dari perlis...rakan memblog juga...juga akan msuk semalam

ok

salam

Nur Ain berkata...

wassalam. oh. hmm balqia? course??